woensdag 30 augustus 2017

In Holland staat een huis.


Wat zijn ze leuk die Amsterdamse grachtenpandjes  van Joy Crafts. Deze maand zijn er echt superleuke Hollandse stencils uitgebracht, waar wij heerlijk mee aan de slag mochten,
Ook het design papier heeft een Hollands tintje, waardoor je beiden makkelijk kunt combineren.

Voor deze kaart heb ik zelf op Metallic Cardstock een grachten pandje getekend en uitgeknipt. Het zelfde heb ik met het design papier gedaan. Het design papier is alleen iets kleiner dan mijn Metallic Cardstock.


Daarna ben ik aan de slag gegaan met foam tape om de grachten pandjes een 3d effect te geven. Ik heb de huisje los geknipt en toen weer op elkaar geplakt, zodat je verschillende hoogtes krijgt.

Ook zijn er deze keer weer leuke plaatjes bijgekomen: klompjes, kazen, grachten, koeien en Hollandse landschappen (Holland 6013/0345). Zoveel leuke plaatjes om uit te kiezen. Ik wilde een beetje in het huizen thema blijven en heb daarom voor de voorgevel van een huis gekozen. Als je goed kijk, zie je aan de achterkant van het huis een fiets staan. Lekker Hollands!


De kaart heb ik o.a. versierd met tulpen. Deze heb ik eerst bewerkt met rood fluweel poeder, zodat ze heel zacht lijken. De blaadjes zijn ingekleurd met groen fluweel poeder. Verder zie je ook nog een leuke tag op de kaart met de tekst; "In Hollands staat een huis". De tag is gemaakt van Chalkpaper. Altijd leuk om mee te werken.

Aanstaande donderdag ga ik weer naar de Hobbybeurs in Den Bosch samen met mijn lieve dochter, die het als een sport ziet om als eerste weer buiten te staan. Volgende week laat ik jullie weten hoe het was.

Materialen die ik heb gebruikt:

6002/0915 Hollandse Huizenrij
6002/0918 Hollandse Tulpen
6011/0522 Papier set Holland
6013/0345 Knipvellen Holland
8013/0123 Metallic Cardstock
8089/0207 Chalk Paper
8900/0102 Fluweelpoeder assorti nr 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten