zondag 5 november 2017

Ich Liebe Paris!


Een nieuwe ITP op de blog van Petra. Wat staat er dit keer in de Picture? Zoals je op de foto kan zien: de leuke, kleine ATC Boekjes!

Ik heb gekozen voor French Country. Hierin zitten de mooiste achtergronden, maar ook leuke foto's van o.a. de schattige straatjes in Parijs en de Eiffeltoren. Die laatste heb ik natuurlijk gebruikt.


ATC kaartjes maken is eigenlijk heel eenvoudig. Het moeilijkste is de kaartjes versieren. Wat plak je op zo'n klein oppervlak? Zo'n klein kaartje wordt al snel te druk. Ik vind het altijd mooi als de kaartjes een minimalistisch en vintage design hebben.

Ik ben begonnen met een basis uit cardstock. Vervolgens heb ik 2 leuke achtergronden uitgezocht. Deze heb ik door midden gescheurd en beiden helften samen op een kaartje geplakt, zodat je 2 verschillende achtergronden krijgt. De naad van de achtergrond heb ik bewerkt met 'Flitter Glu' en 'Mega Flake's zodat je een glimmend randje krijgt. Ik had het allang niet meer gebruikt, maar het blijft leuk om te doen.


Daarna heb ik een leuk stencil uitgezocht en daar de mooie plaatjes ingeplakt. Verder heb ik nog een tag gebruikt en daarop de Duitse tekst 'Gl├╝cksmoment' gestempeld. Deze komen uit het set 'Alltagsheld'. Ook heb ik de kleine hartjes stempel gebruikt, die uit hetzelfde set komt. Zo schattig.

De stencils van 'Life is a Journey' passen hier heel goed bij. Ik heb gekozen voor de verrekijker en de wereldbol, maar de andere stencils zijn ook een aanrader. Zeker als je vaak vakantieboeken maakt!


De ATC kaartjes maken met deze kleine papierblokjes is altijd erg leuk! Je zal ze zeker nog eens tegenkomen op mijn blog.

Wat is jouw geluksmomentje van de afgelopen week?

Materialen die ik heb gebruikt:

6002/0659 Mery's Rectangle Gracefully
6002/0931 Life is a Journey
6003/0063 Triple Tricker
6011/0403 French Country
6011/0538 Christmas
6410/0451 Alltagsheld
8089/0203 Kraftpapier4 opmerkingen: