zaterdag 28 januari 2017

Dream Big Little One

Soms is het makkelijk om een idee voor je kaart te bedenken en soms is het niet zo makkelijk. Dit keer liet ik mij inspireren door die leuke onzelieveheersbeestjes die je op mijn kaart ziet. Volgens mij kun je die op iedere kaart erbij plakken.Dit keer heb ik weer eens een baby kaartje gemaakt. Voor een jongetje. Het was even nadenken hoe ik een soort kant kon nabootsen met een stencil, maar het is gelukt. Ik heb nog niet zoveel rand stencils van Joy Craft, maar die ik heb zijn erg mooi, dus het was weer moeilijk om te kiezen. Voordat ik de achtergrond had vastgeplakt, heb ik er eerst een aantal getest. Maar de rand die het meest op kant leek, was de flower border. Ik vind het een heel romantisch effect geven en ben erg blij met het resultaat.

 Natuurlijk heb ik ook weer eens het mooie papier blok van La vie est Belle gebruikt en dit keer de "Little Miracle". Met dit blok wordt kaarten maken steeds leuker en makkelijker. Alles wat je nodig hebt voor een kaart zit in het blok. Bij het design papier zitten prachtige stansvellen met labels, tags, randjes, bingokaartjes en schattige baby plaatjes inbegrepen, die je er allemaal zo kunt uitdrukken. Zelf heb ik het design papier uit een ander blok van Joy Craft gehaald. Ik vond de blauw witte stipjes namelijk erg leuk.De Ballonnen heb ik meerdere keren uitgestanst met de mini trouvaille zodat ik ze 3D kon maken met foam blokjes. Zoals ik in het begin als zei, mogen de lieveheersbeestje niet ontbreken! Ze zijn zo schattig.

Naast de kaart heb ik dit keer een passend doosje erbij gemaakt met het Polybesa embosstencil Kadodoosje Diamant. Zo makkelijk om te maken! Even tekenen, knippen en plakken en dan beplakken en versieren met de onzelieveheersbeestjes en een klavertje vier.
Materialen die ik gebruikt heb: 6002/0629 Polybesa embosstencil kadodoosje diamant
                                                6002/0668 Balloons
                                                6004/0008 Ladybug & Four-leaf clover
                                                6011/0384 LaVie est Belle Little Miracle
                                                6011/0704 Baby paper bloc
                                                6020/0002 Decorative Pearls
                                                6030/0006 Brads
                                                6300/0332 Handmade collection
                                                 8099/0261 Papierset linnen structuur wit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten