zondag 23 oktober 2016

Mijn eerste pakket van Joy Crafts

Nu ik lid ben van het Joy Crafts designteam, ontvang ik regelmatig een pakket met nieuwe hobby materialen. Net als elke andere hobbyist geniet ik ervan om met nieuwe materialen te werken. Heerlijk als de post komt met een pakketje. Hoe vaker hoe beter! Het eerste pakket dat ik ontving was meteen super gaaf en ik kon niet wachten om kaarten te maken. Zoals je op de foto kan zien heeft Joy Crafts dit keer voor een Wild African thema gekozen.Toen ik de olifanten zag, moest ik direct aan de toffeetjes van Côte Dör denken. Dit heb ik dan ook gebruikt als inspiratie. Met de prachtige materialen heb ik een mooie kaart gemaakt met aan de binnenkant een doosje, waar natuurlijk de toffeetjes inzitten.

Voor de kaart zelf heb ik de landkaart van Afrika uitgeprint en op  kraftpapier geplakt zodat je een mooie mal hebt. Deze heb ik beplakt met design papier en voor de tekst heb ik een stempel afgedrukt met embossing inkt en goude embossing poeder gebruikt.


Omdat er zoveel mooi design papier in het pakket zat, kon ik bijna niet kiezen, maar ik ging toch voor de blauw tinten. Stiekem hou ik wel van het beinkten, dus dit heb ik dan ook lekker gedaan (ook de olifanten). De tag met de zebra's is gedaan met embossing poeder. Deze komen van het clear stamps vel waar nog veel meer leuks op stond. O.a. de tekst wild en dangerous en de horizon met bomen en stuiken die ik ook gebruikt heb op de voorkant.  De bloem op de voorkant is gestanst uit Cardstock (6002/0526) en bewerkt  met goud kleurige embossing poeder.


Gebruikte materialen:

 • 6011/0081 Papierblok A5  Africa
 • 8089/0203 Kraftpapier
 • 6002/0477 Cutting,embossing & debossing stencil Olifant
 • 6002/0531 Cutting,embossing & debossing stencil Kleine olifant
 • 6002/0526 Cutting & embossing stencil Flowers of Joy
 • 6410/0369 Clear stamps Wild Africa
 • 6002/0142 Labels en Tags (alleen de binnen ring voor de tekst)

Ik ben benieuwd met wat we de volgende keer aan de slag mogen!1 opmerking:

 1. Super dat je in ons team zit Petra... en mooi pakket he? Kunnen we mooie dingen mee maken.
  gr Antoinette
  KOm je mij ook volgen? http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen